Dorpsraad 't Veld -Zijdewind

 
  Actuele onderwerpen
 
  Home

 

 

Vernieuwing Ooievaarspark in 't Veld

 

Technisch adviesbureau, Aveco de Bondt, werkt in opdracht van de gemeente Hollands Kroon, aan de herinrichting van de Oranjelaan, John F. Kennedylaan en de Julianalaan in ’t Veld. In de enquête voor dit plan hebben wij u ook gevraagd of u nog specifieke wensen heeft ten aanzien van de inrichting van het park langs de Julianalaan/Pastoor Cleerbesemlaan (het Ooievaarspark).

Naar aanleiding van de reacties op deze vraag, maar ook van de reacties in eerdere enquêtes zoals “Toekomstbestendige kernen” hebben we een nieuw ontwerp gemaakt. Hierin zijn de uitkomsten van deze enquêtes, waar mogelijk, verwerkt.

Wij denken dat het nieuwe ontwerp past bij het dorp en aansluit op het straks vernieuwde Kerkplein. Graag willen wij van u weten wat u van het ontwerp vindt en of er belangrijke zaken zijn die u hierover met ons wilt delen.

U kunt hierover met ons meedenken via het platform: denkmee.hollandskroon.nl.  

 

Alle op- en aanmerkingen worden aandachtig bekeken en (waar dat mogelijk is) verder uitgewerkt in het voorlopig ontwerp. Het voorlopige ontwerp wordt te zijner tijd met u gedeeld op het platform. 

Hoe kunt u reageren? 

 

U kunt tot en met 20 december 2021 de enquête invullen via het platform denkmee.hollandskroon.nl.

 

U volgt hiervoor de volgende stappen: 

 

U komt op het platform door in uw browser de volgende URL in te typen: https://denkmee.hollandskroon.nl.  

Als u wilt reageren, moet u zich registeren, tenzij u dat al eerder heeft gedaan. Bij dit laatste hoeft u alleen in te loggen.  Daarna klikt u in de menubalk op ‘Projecten’.  

Vervolgens klikt u op ‘Vernieuwing Oranjelaan, John F. Kennedylaan, Julianalaan en Ooievaarspark 't Veld’.

Hier vindt u alle informatie en kunt U de enquête invullen.

Iedereen kan het vraagstuk zien, maar alleen geregistreerde gebruikers uit ‘t Veld kunnen een reactie achterlaten op de gestelde vragen.

 

Wanneer u zich niet wilt registreren, u hulp nodig heeft bij het reageren op het platform of als u andere vragen heeft, dan kunt u mailen naar dvtoor@avecodebondt.nl.